• info@binnenvaartwinkel.nl
  • 0180-641155
  • Gratis verzending vanaf € 60,50 incl. btw (€50,00 excl. btw)
  • Bestelling aan boord bezorgd
  • Eigen vervoer in ARA gebied

Dé beste online winkel voor de scheepvaart!

Waarom nog moeilijk doen als het makkelijk kan? Dé scheepvaartwinkel.nl heeft namelijk de meest eenvoudige, complete en ruime keuze voor alle artikelen op non food gebied welke gebruikt worden op een binnenvaartschip. Je besteld op het moment dat het jou uitkomt en wordt verrast door wekelijkse en maandelijkse acties en aanbiedingen. Uiteraard zijn ''de jongens van De scheepvaartwinkel'' altijd bereid om klanten telefonisch te woord te staan of om je in het pand te ontvangen. Stap gerust even binnen want hier is altijd ''ruimte'' voor een klantvriendelijk gesprek en optimale service!

Makkelijk bereikbaar

Ons pand in Hendrik Ido Ambacht is zeer goed te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij zijn zeer gemakkelijk te bereiken vanaf de werf het Ambacht en de jachthaven. Onze showroom staat voor iedereen open en er is altijd een voorraad! Van maandag tot en met vrijdag zijn wij geopend van 8:00 uur tot 17:15 uur voor het opgeven en afhalen van bestellingen. 

Kosten & Tijdbesparend

Altijd voorraad betekent dus snelle leveringen. De producten en materialen die de Scheepvaartwinkel aanbiedt zijn geselecteerd op de beste kwaliteit en duurzaamheid. Als extra service op het assortiment kan er na inventarisatie van een schip een standaard bestellijst aangemaakt worden van alle producten die aanwezig zijn aan boord. Dit zorgt er weer voor dat er kosten- en tijdbesparend besteld en geleverd kan worden. Ideaal, want de dagelijkse werkzaamheden aan boord lopen door.