• info@binnenvaartwinkel.nl
  • 0180-641155
  • Gratis verzending vanaf € 60,50 incl. btw (€50,00 excl. btw)
  • Bestelling aan boord bezorgd
  • Eigen vervoer in ARA gebied
De Terminal stacker si-5d gebruikt men wanneer er containers boven de den moeten worden geladen zodat schuiven wordt tegen gegaan.
De Terminal stacker si-5d gebruikt men wanneer er containers boven de den moeten worden geladen zodat schuiven wordt tegen gegaan.
Artikelnummer 00258
Merk Private Label
Levertijd Voorraad Artikel
Materiaal Staal
Type Terminal
Uitvoering Gegalvaniseerd
Extra informatie:
Aantal
13,61
€ 13,61
€ 11,25 excl. BTW
  • Product informatie

Container Stacker Terminal SI - 5D :

De SI -5D Terminal stacker is het meest verkochte item in zijn soort. De Terminal wordt gebruikt wanneer er containers boven de den moeten worden geladen zodat schuiven wordt tegen gegaan. Met een hoek van 45 graden wordt de stacker in de hoeken van de ondergelegen container ingebracht waarna deze vast zit.  De daarop volgende container wordt op de stacker geplaatst waardoor deze een borging heeft met de onderste container. U kunt deze stap blijven herhalen, waarbij wij u adviseren om de bovenste laag te locken met een twistlock containerstacker. De Twistlock borgt beide containers aan elkaar. 

Een Terminal stacker leent zich dus uitstekend wanneer u moet varen met hoge ladingen, waarbij u ook relatief snel kunt lossen.

Let op!
De stacker helpt u niet bij deining van een schip, maar alleen tegen schuiven. Voor binnenvaartschepen volstaat de Terminal Stacker, conform  e